Då var det dags att börja planera för vår Kickoff till hösten. Varje år har vi en gemensam Kickoff för alla anställda. Vi har haft ett mycket händelserikt år bakom oss med många olika incidenter med bland annat ett stort vattenläckage.

Här i Stockholm finns det många olika trevliga aktiviteter man som företag kan boka. Många har riktat in sig på att just skapa en bra tillställning eller kickoff för företag. Vi har tidigare bott på hotell, åkt på spa och liknande. Det kan såklart vara väldigt avslappnande och skönt och jag säger inte att det inte blir något liknande i år. Men i år vill jag även ge alla anställda något mer trollbindande.

Jag har kommit ganska långt i min planering och jag vill inte avslöja allt för mycket i det här inlägget, även om det säkert kommer sluta så ändå när jag är klar.

Jag reser runt mycket i mitt arbete och när jag var i småländska skogarna blev jag vid ett tillfälle medbjuden på en magisk show där en trollkarl hade en riktigt nära show. Det var något jag inte sett tidigare och som jag verkligen gillade. Blir det kanske en Trollkarl i Stockholm som ska trollbinda mina anställda? Jag förstår att ni är nyfikna men ni ska inte tänka på detta utan fortsätta njuta av er ledighet.

Trollkarl eller inte trollkarl

Som av en slump när jag var nere på söder sprang jag bokstavligen in i en man med ett mycket bekant ansikte. Jag var nästan helt säker på att det var en trollkarl. Alltså han vars show jag varit på tidigare i år. Det visade sig att det inte var det och det hade nog varit lite för mycket slump för min del. Speciellt när jag går i dom tankarna jag gör nu.

Vi samtalade lite ändå och jag berättade om mina planer. Det visade sig att han hade mycket erfarenhet inom event och även många bra kontakter. Han hjälpte mig med några nummer som jag ska följa upp. Blir det en trollkarl eller inte, det återstår att se.

Andra möjligheter i Stockholm

Som jag skrev i början finns det såklart helt obegränsat med aktivitetsmöjligheter i Stockholm. Jag vill hitta en kombination av bra boende, bra mat samt roliga och teambyggande aktiviteter. Jag har fått in några olika förslag under året och något som verkar vara väldigt populära är de studshusen. Jag vet faktiskt inte vad dom heter men det är en stor lokal med en väldigt många studsmattor. Som arbetsgivare blir jag lite nojig av att skicka ut medarbetarna på studsmattor. Vi är inte alla purunga och det känns som att skaderisken är relativt hög. Det är inte samma sak som en trollkarl men detta har dock varit ett mycket stort önskemål från er, våra anställda, att jag kommer begrunda det noga.

Trolla bort mig innan studs

Jag har kommit ganska lång i mitt planerande och bokande. Datumen är spikade och boendet är bokat. Jag har kikat på många olika aktiviteter som jag tror skulle uppskattas av våra anställda. Jag vill som sagt inte avslöja något men efter att ha träffat en trollkarl i Stockholm på nära håll och efter att jag gått igenom allas önskemål har jag landat. Nu är det bara några sista bita som ska på plats. För att ni inte ska vara helt ovetandes får ni en ledtråd. Trolla bort mig innan studs.