Idag har vi haft ett event för vår personal samt kunder. Nu? i dessa tider?

Ja det låter ju inte helt klokt och utan vår minutiösa planering och hantering så hade det inte varit det. Tack vare vår grymma personal och samarbeten med testbolag kunde vi utföra snabbtester på samtliga besökare innan de fick besöka samlingslokalen. Lokalen i sig var väldigt stor och alla besökare hade avsedda platser med minst 2 meter till närmaste granne.

Jag tänkte inte fördjupa mig på själva eventet. Det kan hända att jag gör det någon gång framåt men jag vill bara lyfta en insikt jag fick under det här eventet.

Som jag nämnde utförde vi ett snabbtest på samtliga närvarande. Det blir väldigt mycket kliniskt avfall med potentiellt smittsamma ämnen av både det ena och det andra. För att då förhindra vidare spridning om man nu var smittbärande slängde man allt i en speciellt avsedd låda så att inget spreds vidare. Sen kom det ett bud iklädd lämpligskyddsutrustning och hämtade lådan som sedan skulle förstöras med allt innehåll.

En tjänst jag inte hade en aning om att det fanns men so jag förstår är väldigt viktig. Ni tycker säkert att jag är helt snurrig som fastnar på en sån grej och att jag skriver om det istället för själva eventet men sån är jag.

Jag vet fortfarande inte vem det var som hämtade lådan men efter lite sökande har jag hittat att det finns flera olika bolag som erbjuder den här typen av lådor. Lådorna som vi hade såg snarlikt ut som dessa lådor för smittförande avfall.

Eventet då?

Ja, ok. Jag kommer berätta mer om det men jag behöver smälta det lite först. Jag är tacksam för att allt har gått så bra som det har gjort och känner en stor tacksamhet teamet som gjorde detta möjligt.